18 sept. 2008

Head Coach Gianluca Sordi
( DE # 90 )

Constanta Sharks e o filosofie de viata, un mod de gandire sportiva, pozitiva, la care au aderat si pe care o practica acesti baieti deosebiti. Prietenie, inima, spirit de sacrificiu si de echipa, perseverenta, initiativa, pionierism, pasiune, sunt doar cateva calitati pe care le-au demonstrat si le demonstreaza in continuare acesti jucatori care cu umilinta, respect si incredere au pornit de la zero un sport aproape necunoscut pentru a il aduce cat mai sus in orasul propriu si in tara.

Tintele noastre principale sunt acelea de a deveni cea mai de succes echipa din Romania si de a participa la campionatul european. Ceea ce inseamna a fi prezenti printre cele mai bune echipe din Europa si de a furniza cat mai multi jucatori la viitoarea echipa nationala romana.

Drumul e foarte lung si tintele inca indepartate dar toti acesti baieti selectionati prin sangele lor nobil pot demonstra ca acest vis poate deveni realitate.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Omul care ti da incredere si curaj,omul cu cele 11 simturi...mile gratie professore

Anonim spunea...

Luca este cel care ne`a adus la stadiul la care suntem...daca nu era el...nici macar nu exista NFL sharks COnstanta =))..glumesc..:) dar totusi...aceasta echipa...ii datoreaza totul lui...:) te iubim LUca!!:D

Anonim spunea...

Ii datorez totul,datorita lui visul meu a devenit realitate.RESPECT 4 LIFE 4 OUR HEAD COACH......Mr. GIANLUCA SORDI

Anonim spunea...

un om maret cu un vis pe masura

Anonim spunea...

Hai baieti nu lasati sa se termine continuati si luptati pt. AMERICAN FOOTBALL in romania, organizati cat mai multe meciuri si in plus nu incetati niciodata antrenamentele, si intr-un viitor apropriat cine stie, va exploda ''nebunia'' altor baieti si vor dorii sa se alature voua sa joace fotbal american.